Moralpredikan och skitsnack

"Ökad kondomanvänding inget skydd mot sexsmitta"

Nähä. Och om kondom används vid varje sextillfälle och sitter på hela samlaget (eller oralsexet eller vad man nu ägnar sig åt), hur ska då "sexsmittan" transporteras från A till B?

Kan ju inte låta bli att ta mig friheten att citera:

"De viktigaste faktorer som styr antalet nya fall av sexuellt överförbara infektioner är förekomsten av smittbärare i samhället, antalet sexuella relationer samt förebyggande åtgärder som att använda kondom.

Förändringar i livsstil med ett ökat antal partner anses vara den viktigaste orsaken till den dramatiska ökningen av sexuellt överförbara infektioner, likaså att man har samlag tidigt under en relation. Användandet av kondom har däremot inte minskat. RFSU säljer fler kondomer än någonsin."

1. Tror artikelförfattarna att det är de som smittats som står för den ökade kondomanvändningen? Det skulle möjligtvis vara efteråt då...

2. Är det större risk att bli smittad genom samlag tidigt under en relation, jämfört med om personen i fråga har burit på smittan längre?

3. Kan det möjligtvis vara så att de som smittats av någon sexuellt överförbar sjukdom framför allt utgörs av människor som har SLARVAT med kondomanvändningen?


Och det är ju inte utan att man undrar om det faktum att fem av de tolv som skrivit under artikeln är hemmahörande i Jönköping. Inte för att jag har några fördomar, Halleluja! Nej, jag menar... ABSOLUT INTE!

Men jag tror i alla fall att det är så att den ökade kondomförsäljningen beror på att par som lever tillsammans UTAN ATT VARA GIFTA har SEX mycket oftare än förut. Och de använder kondom. Så den ökade kondomförsäljingen beror på att vi inte gifter oss utan lever i synd.

År det förresten sant att man får svarta fingrar av onani?


Andra bloggar om: , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback